Vi tror på en värld där förnybart är det enda alternativet verksamheter tjänar på att lösa samhällsutmaningar ekonomin är cirkulär med naturen och människan i fokus samarbete mellan sektorer och brancher är en självklarhet människors välmående är i fokus

070-7174028
hej@esam.se

Esams logga i vitt

Konsulter för hållbar utveckling sedan 1990

UTBILDNINGAR

Vi tror på utbildning som en katalysator

Med kunskap, förståelse och insikt kan vi agera i rätt riktning och driva omställningen tillsammans. Esam erbjuder uppskattade utbildningar och föreläsningar samt har stor erfarenhet från olika målgrupper, utbildningsformer och branscher.
Nedan finner ni ett urval av våra utbildningar. Anmälan sker via formuläret under respektive sida. 

Specialanpassade utbildningar

Vill ni lära mer om miljö och klimat eller öka förståelsen i organisationen kring vikten av mångfald och en god arbetsplats? Få energi och inspiration för att ta ert hållbarhetsarbete vidare? Esam erbjuder utbildningar, föreläsningar och dialogbaserade workshops. Vi anpassar efter målgrupp, bransch och formulerar alltid syfte och mål tillsammans med uppdragsgivaren. Vi erbjuder organisationsanpassade utbildningar inom Ledarskap och medarbetarskap för hållbar utveckling, Arbetsmiljö och mångfald, Cirkulär ekonomi, Miljö och Klimat, Agenda 2030 och mycket annat.
Hör av er med era önskemål!

Så hjälper vi dig

Esam sätter saker i perspektiv. Vi är en partner som hjälper er genom att lyfta blicken och tydliggöra vägvalen på kort och lång sikt, så att även detaljerna blir rätt. Vi är ert bollplank, er coach och rådgivare i allt som rör hållbarhet.

Vi möter er där ni är. Vi finns där vid de första trevande stegen, vi hjälper er att hålla koll på lagar och regler, starta nya projekt och vi stöttar er när ni är redo för ett mer systematiskt arbetssätt, som att utforma strategier och implementera dem i verksamheten. Tillsammans utvecklar vi värdeskapande företag och organisationer, som kan växa och utvecklas inom ramen för de planetära gränserna.

Kontakta en av våra medarbetare

 Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Klicka på knappen nedan för att kontakta oss på Esam.