Vi tror på en värld där förnybart är det enda alternativet verksamheter tjänar på att lösa samhällsutmaningar ekonomin är cirkulär med naturen och människan i fokus samarbete mellan sektorer och brancher är en självklarhet människors välmående är i fokus

070-7174028
hej@esam.se

Esams logga i vitt

Konsulter för hållbar utveckling sedan 1990

VÅRA TJÄNSTER

För er som vill vara en del av omställningen För konkreta resultat i detalj och helhet

Esam erbjuder konsulttjänster inom hållbar utveckling. Vi verkar i hela Sverige, både fysiskt och digitalt, med kontor i Umeå, Stockholm och Göteborg. Tillsammans med globala uppdragsgivare arbetar vi även utanför Sveriges gränser.

Vi har en bred kompetens och kan stötta er oavsett sektor, bransch och verksamhetsinriktning. Vi hjälper er att komplettera problembilder med målbilder och lösningar – anpassade efter just er verksamhet. Med vårt helhetsperspektiv och vår mångfald av specialistkompetenser kan vi guida er mot konkreta resultat, i detalj och helhet, på kort och lång sikt.

Helhetsperspektiv

Specialisttjänster

Ytterligare tjänster

Utbildningar

Esam ger er kunskap, energi och inspiration för att ta ert hållbarhetsarbete vidare. Vi erbjuder utbildningar, föreläsningar och workshops inom bland annat miljö och klimat, mångfald och vikten av en god arbetsplats. Ni kan välja mellan befintliga utbildningar/e utbildningar, eller komma med specifika önskemål. Vi anpassar alltid upplägget efter målgrupp och bransch samt formulerar syften och mål tillsammans med er.

Fyll på med kunskap och viktiga insikter som leder till handling.

Kontakta en av våra medarbetare

 Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Klicka på knappen nedan för att kontakta oss på Esam.