Vi tror på en värld där förnybart är det enda alternativet verksamheter tjänar på att lösa samhällsutmaningar ekonomin är cirkulär med naturen och människan i fokus samarbete mellan sektorer och brancher är en självklarhet människors välmående är i fokus

070-7174028
hej@esam.se

Esams logga i vitt

Konsulter för hållbar utveckling sedan 1990

Cirkulär affärsutveckling för
företagare och affärsutvecklare

Cirkulär affärsutveckling för
företagare och affärsutvecklare

Utbildningen vänder sig till företag och affärsutvecklare som vill veta mer om cirkulära affärsmodeller och framtidssäkra sin affär i en grön omställning. Utbildningen varvar teoripass och praktiska pass. I teoripassen lär vi oss cirkulär ekonomi och grundläggande kunskap om cirkulära affärsmodeller. I de praktiska passen diskuterar och applicerar vi innehållet.

Du kan räkna med att du får du möjlighet till:

  • Grundläggande kunskap om cirkulär ekonomi.
  • Träning i nya metoder och verktyg

Digital: Datum meddelas inom kort
Umeå: På förfrågan
Stockholm:
 På förfrågan
Göteborg: På förfrågan 

Pris: Företag som är med i Esams nätverk betalar 2950 kr/person.
Pris: Övriga 3850kr/person. I priset ingår material, lunch samt fika. 
Minimum antal deltagare: 8

ANMÄLAN 

Så hjälper vi dig

Esam sätter saker i perspektiv. Vi är en partner som hjälper er genom att lyfta blicken och tydliggöra vägvalen på kort och lång sikt, så att även detaljerna blir rätt. Vi är ert bollplank, er coach och rådgivare i allt som rör hållbarhet.

Vi möter er där ni är. Vi finns där vid de första trevande stegen, vi hjälper er att hålla koll på lagar och regler, starta nya projekt och vi stöttar er när ni är redo för ett mer systematiskt arbetssätt, som att utforma strategier och implementera dem i verksamheten. Tillsammans utvecklar vi värdeskapande företag och organisationer, som kan växa och utvecklas inom ramen för de planetära gränserna.