Vi tror på en värld där förnybart är det enda alternativet verksamheter tjänar på att lösa samhällsutmaningar ekonomin är cirkulär med naturen och människan i fokus samarbete mellan sektorer och brancher är en självklarhet människors välmående är i fokus

070-7174028
hej@esam.se

Esams logga i vitt

Konsulter för hållbar utveckling sedan 1990

HÅLLBAR
VERKSAMHET

Ledning, organisation och medarbetarskap

 

Vi stödjer i utvecklingen av både struktur och kultur i hållbar riktning. Tillsammans driver vi ett arbete som bidrar till att ledare och medarbetare får ökad kunskap, förmågor och intresse att driva hållbarhetsarbetet och därmed ges organisationen förutsättningar att uppnå sina målsättningar.
Vill du veta hur vi kan stötta just er? Kontakta oss

      Urval av tjänster:

  • Ledarskapsutveckling för hållbar utveckling.
  • Stöd och coachning för hållbar utveckling.
  • Kultur och värdegrundsarbete.
  • Ledningssystem för miljö, kvalitet, arbetsmiljö.
  • Integrera hållbarhet i verksamheten.
  • Utbildningar och workshops.

Så hjälper vi dig

Esam sätter saker i perspektiv. Vi är en partner som hjälper er genom att lyfta blicken och tydliggöra vägvalen på kort och lång sikt, så att även detaljerna blir rätt. Vi är ert bollplank, er coach och rådgivare i allt som rör hållbarhet.

Vi möter er där ni är. Vi finns där vid de första trevande stegen, vi hjälper er att hålla koll på lagar och regler, starta nya projekt och vi stöttar er när ni är redo för ett mer systematiskt arbetssätt, som att utforma strategier och implementera dem i verksamheten. Tillsammans utvecklar vi värdeskapande företag och organisationer, som kan växa och utvecklas inom ramen för de planetära gränserna.

Kontakta en av våra medarbetare

 Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Klicka på knappen nedan för att kontakta oss på Esam.